Inici > Presentació

Presentació


La força del model en xarxa

El 22 de març Mataró acull la quarta edició del TECNOLOCAL, el fòrum de les tecnologies, els nous formats i la creativitat en el camp de l’audiovisual de proximitat. Aquest fòrum es consolida com a espai de reflexió, debat i treball per al sector de la comunicació de proximitat.

La tecnologia té un paper essencial a l’hora de reforçar la cultura de treball en xarxa dels mitjans vinculats a la Xarxa Audiovisual Local o a l’Agència de Comunicació Local. L’ACL s’ha sumat a l’organització del TECNOLOCAL i referma així la voluntat de treball comú dels prestadors de serveis als mitjans locals que promou la Diputació de Barcelona.

En la passada edició es van analitzar les sinergies existents entre el món audiovisual i Internet. Enguany, fent un pas endavant en aquest camí, s'aprofundeix en l'estàndard HbbTV (Hybrid Broadcast Broadband TV), la plataforma d'emissió de continguts a demanda que combina serveis de radiodifusió (Broadcast) y banda ampla (Broadband).

Esperem que gaudiu d’una nova cita amb l’intercanvi d’opinions i experiències sobre el present i el futur dels mitjans de proximitat a Catalunya.


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl