Inici > Què és?

Què és?


QUÈ ÉS TECNOLOCAL?

TECNOLOCAL és el fòrum de les tecnologies, els nous formats i la creativitat en el camp de l’audiovisual de proximitat. Dóna resposta a la demanda de productors i programadors de continguts audiovisuals que permetin analitzar les relacions entre les tecnologies i els continguts en un moment en el qual l’escenari econòmic condiciona el sector.

Aquest fòrum, organitzat en les seves tres primeres edicions per la Xarxa Audiovisual Local (XAL) i el Consorci Digital Mataró Maresme, suma des d’enguany als seus organitzadors l’Agència de Comunicació Local, per tal de donar cabuda a tots els mitjans, independentment de quina sigui la seva plataforma, televisió, ràdio o Internet.

TECNOLOCAL, que va néixer amb la voluntat d’esdevenir un espai de reflexió, s’ha consolidat com a punt de trobada imprescindible a l’agenda dels professionals que sumen a la seva feina quotidiana la de la recerca de les respostes que ens ajudin a afrontar les incerteses actuals. Així es dibuixa un escenari que exigeix accentuar la flexibilitat i capacitat d’adaptació que sempre ha definit els mitjans de proximitat al nostre país.

Organitzat per la Xarxa Audiovisual Local, l’Agència de Comunicació Local i el Consorci Digital Mataró Maresme, TECNOLOCAL compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i de l’Ajuntament de Mataró, i amb la col·laboració de TecnoCampus Mataró – Maresme.


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl